ABBA-feberen raser fortsat i Køge (slå computerens højttalere til)

Kulturfonden er festugesponsor for et kæmpe ABBA-Show.

I 2007 var der så stærkt et pres på billetsalget til Køge Kultur Fonds ABBA-Show på Hotel Hvide Hus i Køge, at kulturfonden måtte stable et ekstra show på benene.  Begge shows blev udsolgt på 2 uger, og mange ABBA-fans måtte gå forgæves.

Køge Kultur Fond har igen i år entreret med ABBA Revival Band – et af Skandinaviens allerbedste ABBA-kopibands.  Så fredag den 29. august kl. 1800 kommer der et fantastisk ABBA-show på den store festugescene på Køge Torv.
ABBA-showet er Køge Kultur Fonds gave til Køge Festuge.

ABBA-feberen rasede i 2007, og foruden kulturfondens ABBA-show var der en stribe af ABBA-musical-opførelser – bl.a. har mange tusinde mennesker valfartet til musicalen ”MAMMA MIA”.

Men ABBA-feberen fortsætter i 2008, og filmen ”MAMMA MIA”, der er en filmatisering af musicalen, trækker fulde huse - også i Køge.
Efter festugen fortsætter Ravnsborghallen i øvrigt med et stort opsat og forrygende ABBA-Show – ”ABBA MANIA”.

Med et ABBA-Show på festugescenen lægger kulturfonden også brænde på det flammende ABBA-bål.  Og publikum er sikker på en bragende professionel succes.

ABBA Revival Band har mange gange optrådt i udlandet og medvirket ved adskillige TV- og radioshows.  Her er de lanceret under navnet ”The Original ABBA Revival Band from Scandinavia”.

Bandet består i dag af 7 showmusikere/sangere fra Sverige og Danmark.  De optræder i den klassiske ABBA-opstilling med to par i front og et backing-orkester.

En koncert med Abba Revival Band er ikke blot en musikalsk oplevelse men også et forførende, visuelt show.
Der er dømt ”fed kult”, når ”Agneta, Björn, Benny og Anni-Frid” går på scenen og byder på obligatorisk sang til klassikere som: "Dancin' Queen", "SOS" og "Waterloo".

Kulturfonden, der fejrer sit 10 års jubilæum i år, har i øvrigt sat et stort  ”ELVIS-GALLA-SHOW” på programmet ved sit årlige arrangement i november på Hotel Hvide Hus.  Der kan fortsat købes billetter til showet - se artikel.

 

Ændret 02. marts 2008 23:32