Kulturfonden byder på ELVIS GALLA SHOW - King Memphis genopstår på Hotel Hvide Hus i Køge
(slå computerens højttalere til)

Lørdag den 8. november 2008 kl. 1500 lægger Hotel Hvide hus i Køge lokaler til kulturfondens årlige legatuddeling til unge, lokale talenter.

Sidste års legatuddeling blev ”pakket ind” i et gevaldigt ABBA-Revival-Show, som blev en kæmpesucces for Køge Kultur Fond – så stor, at kulturfonden måtte ud med et ekstrashow, hvor publikum sang med på ABBA-sangene, nogle dansede og alle stod op og klappede.

Kulturfonden satsede endnu en gang på et udsolgt show.  Det tog en uge til hvert ABBA-Show, så var billetterne solgt på BILLETnet.dk.  Og nu er Elvis-koncerterne også udsolgt - både lørdag eftermiddag, hvor legatuddelingen finder sted, og den ekstra-koncert, der hurtigt måtte stables på benene, fredag den 7. november kl. 20.

Alle sejl er sat til, når Elvis Galla Showet går i gang.  Trommerne buldrer og trompeterne gjalder, når KING MEMPHIS går på scenen.  Projektørlyset spotter ham og viser den høje, sorthårede, velfriserede , flotte fyr med de sorte bakkenbarter iført det velkendte hvide Elvis-kostume.  Luk øjnene, læn dig tilbage – du vil opleve, at ”The King is back”.

King Memphis starter på sit 2 x 50 min. fantastiske show.  King Memphis i skikkelse af en af de allerbedste danske Elvis-fortolkere kaster sig ud i alle de gamle kendte sange.
King Memphis er ikke alene – Danmarks bedste Elvis-band ”The Flaming Riders” back’er ham op.  Bandet består af 6 mand, hvoraf 2 mand udgør en blæsersektion.  2 korpiger pepper showet op med fylde og klang, når de flerstemmigt understøtter Elvis-sangene.
De flotte dansepiger – som vi har set dem i de store Elvis-shows – er også med.  3 velformede og velklædte piger pepper showet op.

Showet vil vise en veloplagt King Memphis, der svinger med hofter, går i knæ, pisker bandet og sætter tempoet op.  Der er garanti for, at sveden kommer til at pible frem på King Memphis.  Naturligvis må han aflevere nogle af de tørklæder, han har om halsen, og måske falder der også et lille ”Elvis-kys” af til de få udvalgte.

Kulturfonden kan ikke undvære koncertens sponsorer, og nogle af pladserne ved showet vil naturligt være reserveret til sponsorerne.   Den første sponsor, der har meldt sig, er Hotel Hvide Hus i Køge, som tegner sig for lokalesponsoratet.  Snart kommer flere til - og naturligvis er navnene på sponsorerne at finde på kulturfondens hjemmeside.

Fondsbestyrelsen har endnu ikke udpeget legatmodtagerne.  Men det er sikkert og vist, at de unge mennesker vil få overrakt legaterne i en pause under showet.  Det bliver kulturfondens protektor, Hendes Højhed Prinsesse Alexandra zu Sayn-Wittengenstein-Berleburg, som giver talenterne et håndtryk og et legat.

Da klokken lørdag godt kan snige sig at blive henad 1730, inden showet er helt forbi, har Hotel Hvide Hus oplyst, at man i restauranten er klar til at modtage spisegæster efter showet.  Fredag aften er Hotel Hvide Hus også klar med den særlige menu.

Elvis menu på Hotel Hvide Hus

Fredag kl. 1800 (før showet)
Lørdag kl. 1730 (efter showet)

 

Ændret 02. marts 2008 23:32