2022

Frederik Treu Norby Pehrsson

for sin indsats og engagement for musikken og dens udbredelse, men også for sin målrettede og strukturerede uddannelse på sit instrument - trompeten

Mille Givskov

for sin indsats og sit engagement for musikkens og poesiens udbredelse, men også for sin kunstperformance og lysten til at flytte musikalske grænser
2021

Jimmy Kessler

Er møbeldesigner med en twist - Legatet tildeles for hans alsidige, kunstneriske virke og æstetiske og vedholdende tilgang til kunsten
- uden snærende rammer

Ida Lilja Draslov

for sin ukuelighed og mod og sin personlige lyd sammenholdt med evnen til at producere egne sange - med en kant, som gør, at sangene kan finde vej til bl.a. "Mainstream Pop"2019

MGK KØGE - KLASSISK

Robin Wohner

15 år - går på Musikalsk Grundkursus Køge på 2. år.
Robin er et helt usædvanligt musikalsk talent og har allerede vundet adskillige musikalske konkurrencer – bl.a. en guldmedalje i Berlingskes talentkonkurrence.MGK KØGE - RYTMISK

Sille Noa Dang Hansen

22 år, dyrker rytmisk sang, er sangskriver og performer. Hun afsluttede Musikalsk Grundkursus i Køge i sommeren 2018. Sille er meget talentfuld, energisk og har været et stort aktiv for det sociale liv på Musikalsk Grundkursus i Køge. Hun er nu klar til at søge optagelse på Rytmisk Musikkonservatorium

 

2018

MGK KØGE - KLASSISK

Christine Fuglsang Skovlund

- spiller klaver, er 18 år og fra Køge. Hun har gået på Musikskolens talentlinje og går nu på 2. årgang på MGK, hvor hun er en engageret og vellidt elev. Christine har flere gange vundet 1. pris i konkurrencen ”Unge spiller klassisk” og blev i 2016 udtaget til finalen ved ”Steinway Piano Festival”.

Sille Amalie Enevoldsen

spiller tværfløjte, er 17 år og fra Stevns. Hun har blandt andet haft sin musikalske opvækst i Køge Skoleorkester og på Musikskolens talentlinje og er nu i gang med sit 2. år på MGK. Sille er en værdsat fløjtenist i ungdomssymfoniorkestret ”Presto” og hun har flere gange vundet priser i konkurrencen ”Unge spiller klassisk”. Således har hun i løbet af september været solist med musikere fra Storstrøms Kammerensemble ved konkurrencens ”Vinderkoncerter”.MGK KØGE - RYTMISK

Hjørdis Gerup

spiller trompet og har haft sin musikalske opvækst i Roskilde Musikskole og på Køge Musikskoles talentlinje. Hjørdis udmærker sig ved en sprudlende musikalitet, stor originalitet og et kompositorisk talent.
Hun afsluttede sit MGK forløb i sommeren 2018 med et rungende 12-tal. Søger optagelse på Rytmisk Musikkonservatorium næste forår.BILLEDKUNST

Maria Ytterberg

bor i Herfølge. Er født i Sverige i 1966 og flyttede til Danmark i 1991. Hun er egentlig uddannet lærer, men brugte sine kreative evner på billedkunsten.  Maria har deltaget i et stort antal udstillinger med sine malerier, og i 2018 indgik hun et samarbejde med Billeddiagnostisk Afdeling på sygehuset i Køge (Universitetshospitalet Sjælland), hvortil hun producerede billedkunst og en udstilling med det formål at højne trivsel og velvære for patienter, pårørende og personale.

 

2017

Damon Duo

Kammermusikgruppen Damon Duo består af Monica Vejgaard og David Christensen, som siden 2016 har spillet sammen som duo.
Både David og Monica har gået på MGK Køge, hvorfra Monica dimitteret sommeren 2017.
Damon Duo tildeles Køge Kultur Fonds hæderslegat for deres indsats for at udbrede den klassiske musik.

Old Pints

Old Pints er et rockband, som blev dannet i 2014 med Frej Bennekow, Peter Torm, Christian Thyge, Anton Brügmann og Sebastian Winkelmann Ottosen, hvoraf de 4 førstnævnte er uddannet fra Køge musikskole.
I 2016 vandt bandet en international konkurrence ved Emerganza Festival.
Næste mål for Old Pints er at udgive en EP og få lavet en musikvideo.
Old Pints tildeles Køge Kultur Fonds hæderslegat for bandmedlemmernes indsats for at nå et fælles mål.

Sidsel Wenneberg

Sidsel Wenneberg er autodidakt tegner, som arbejder særligt med at forenkle udtryk
med en luftig streg for netop at forstærke effekten.
Den luftige streg har været Wennebergs kendetegn siden 2010.  Og i dag driver hun sit eget mikrogalleri på Strandvejen 28 i Køge.
Sidsel Wenneberg tildeles Køge Kultur Fonds hæderslegat for sin indsats for at fremme kærligheden til kunsten
– samt for med sine fine stregtegningerne at vise det ”skæve” ved livet.

 

2016

Katrine Meiner

Køgepige, som på 2. år går på MGK i Køge og i 2. g på Køge Gymnasium. Katrine er en talentfuld sangerinde på rytmisk line, og hun er aktiv i bl.a. lokale musicals og bands.

Lasse Jacobsen

Lasse er fra Borup og har haft sin ”opvækst” på Køge Musikskole. Han er en talentfuld trommeslager fra MGK i Køge, som han afsluttede i 2015. Han er nu studerende på Fridhem Musikhøjskole i Sverige – og han vil bare være trommeslager.

Katinka Bohse Meyer

Katinka er en yderst talentfuld klassisk sanger. Hun går på 3 år på MGK i Køge og i 3. g på Sct. Annæ Gymnasium. Hun er opvokset i Haslev og har sin musikalske ”opvækst” i musikskole og kirkekor.

Køge Maritime Modelbyggerlaug v/formanden Kaj Funch

Lauget blev stiftet i 1995, og dets primære formål er at bygge store modelskibe fra 1600-1700-tallet, som enten har relationer til dansk Søkrigshistorie eller til Køge som søfartsby. Skibsmodellerne bygges i værkstedet i Den Gule Hal på havnen, som er stillet til rådighed af Køge Museum.

 

2015

Ida Frederike Vermehren

21 år - Ida afsluttede efter 3 års studier Musikalsk Grundkursus i Køge i sommeren 2015.  Hun søger nu ind på musikkonservatoriet.  Ida er sangerinde, sangskriver og guitarist, og hun blev allerede i 2010 udvalgt af P-3 ”Karrierekanonen” til at give koncert med egne sange, og mange af hendes hits ligger allerede på YouTube.

Andreas Thrane Sørensen

20 år - Andreas er på en karrierevej, som hedder klassisk pianist.  Han har studeret på Musikalsk Grund Kursus i Køge, hvor han opnåede højeste karakter og imponerende udtalelser.  Andreas studerer nu på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.  Han har vundet 1. pris og talentpris i konkurrencen ”Unge spiller klassisk”, og han drømmer om at komme til at studere i udlandet og spille en masse steder i den store verden.

 

2014

Katrin Raasthøj Mathiesen

16 år – klarinettist – går på 2. år på Køge MGK (Musikalsk Grundskole).  Katrin har fra ganske lille spillet på Greve Musikskole, hvor hun også har gået på talentlinjen.  Hun har vundet priser i flere konkurrencer, blandt andet første pris i konkurrencen ”Unge spiller klassisk” og en fornem guldmedalje i Berlingske Musikkonkurrence.  Katrin går ved siden af sit spil i 2. g. på Sankt Annæ Gymnasium.

Louise Ulriksen

21 år – fløjtenist (tværfløjte) – går på 3. år på Køge MGK (Musikalsk Grundskole). Louise har spillet i Greve Musikskole, hvor hun også har gået på talentlinjen.  Hun har vundet priser i flere konkurrencer – blandt andet første pris i konkurrencen ”Unge spiller klassisk”, og i 2013 blev hun tilbudt en plads på musikkonservatoriet i Odense.  Louise valgte dog at blive endnu en periode på Køge MGK og søger til februar 2015 ind på konservatoriet i Malmø, hvor hun allerede har bestået optagelsesprøven.

 


2013

Nelli Grigorian

45 årigt autodidakt billedkunstnertalent, som i 2012 første gang ”turde” vise sin billedkunst offentligt.
I 1993 måtte Nelli – sammen med sin mand og 2 små børn – efter at der var lagt et politisk pres på den lille familie - forlade sit krigshærgede og ustabile fædreland, Armenien.  De havnede i Danmark og blev danske statsborgere.
Nelli Grigorian udtrykker sin angst, sine sorger, glæder og oplevelser gennem sine penselstrøg – somme tider i et meget kontrastfyldt farvevalg og sommetider med skarpe afgrænsninger og alligevel ofte også med blide overgange.

 


2012

Køge Museum – Projekt Hummeren

Projektleder, arkitekt, marinearkæolog, phd., Christian Lemée, har igangsat et unikt formidlingsprojekt med idéen om at bygge en total kopi af fregatten Hummeren i Køge (www.hummeren.com).
Byggeriet skal foregå på et historisk skibsværftsområde et sted tæt på et havneområde i Køge.
Der vil ikke kun være en byggebedding men også mange værksteder.  Publikum vil med egne øjne kunne se og opleve, hvordan skibstømrere, borere, savskærere, smede, blokdrejere, rebslagere, sejlmagere, billedhuggere og mange andre udfører deres arbejde.

og

Philip Martin Bjerre

20 år - elev på Billedkunst Grundkursus på 3. år.
Modtog legatet for sit talent i billedkunstarbejdet - eksempler var udstillet ved indgangen til koncertsalen på Hotel Hvide Hus.
Vil fortsætte sin uddannelse på designskole.

og

Andreas Nielsen

18 år - guitar-ekvilibrist i svøb.
Går på Musikalsk Grundkursus Køge på 3. år - vil søge ind på konservatoriet i Århus til januar.

og

Nete Lind

20 år - fløjtenist.
Går på Musikalsk Grundkursus Køge på 2. år - Er fra en meget musikalsk familie - spiller tværfløjte i Greve Harmoniorkester (www.gho.dk).


2011

Olivia Axelsen

20 år - dyrker sang.
Går på 3. år på Musikalsk Grundkursus (MGK) i Køge - skriver også sine egne sange.
Sangen skal være Olivias fremtid, hvor næste skridt er en Musikhøjskole i Sverige, hvor hun yderligere kan udvikle sit talent.

og

Rasmus Oppenhagen Krogh

17 år - guitarstuderende på MGK i Køge.
Har været tilknyttet musikskolens musiklinie - Kører sideløbende en gymnasiel uddannelse på Køge Gymnasium.
Skriver egne kompositioner, og vil i starten af 2012 gøre et forsøg på at komme ind på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

og

Qamar uni nisa Sahibzada

20 år - arbejder med billedkunst.
Går på Billedkunst Grundkursus (BGK) i Køge, hvor hun demonstrerer et stort talent inden for animationsverdenen.
Kurset foregår i regi af KØS (Skitsesamlingen) og har en stærk multimedieprofil.
Det betyder, at eleverne - ud over at arbejde med klassiske teknikker som tegning og grafik - har mulighed
for at arbejde med multimedier.
Qamar er på vej til at placere sin fremtid inden for animationens muligheder, hvor hun stædigt
og vellykket afprøver såvel sine udtryk som medier og teknikker. Qamar vil studere videre på en billedskole.


2010

Lasse Ebbeskov Jensen

19 år - spiller rytmisk klaver.
student fra Køge Gymnasium 2009.
Begyndte på Musikalsk Grundkursus i Køge efteråret 2009 og er nu på kursets 2. år.

og

Betricia Digsmed-Wrem

19 år - Dyrker rytmisk sang.
Går i sit sidste undervisningsår på Køge Gymnasium samtidig med, at hun går på Musikalsk Grundkursus i Køge.  Synger i et nystartet band.


2009

Dina Lundval
Køge

19 år - student fra Køge Gymnasium 2009.
Har fulgt undervisningen på Billedskolen i Køge gennem flere år, og er i dag 2. års elev på BilledkunstGrundKursus (BgK) København Syd.  Har vist et stort talent i de klassiske discipliner indenfor billedkunst herunder specifikt tegning, maleri og installation.  Dina er et menneske med en blomstrende nysgerrighed, som hun forstår at udfolde gennem projekter, der bevæger sig i det offentlige rum.  Hun er en drivkraft indenfor billedfaget og er ikke bleg for at yde støtte til kammeraterne på BgK holdet.

og

Emil Hjortflod
Solrød

16 år - går i 1. g på Køge Gymnasium - har spillet klaver i Køge Musikskole i 5 år heraf 3 år på talentlinjen.  Emil er nu startet på Musikalsk Grundkursus.  Udover klaver spiller Emil mundharmonika og guitar på hyggeniveau.

og

Kasper Moliin
Borup

20 år - student fra Køge Gymnasium 2008 - har spillet saxofon i 9 år, har været på talentlinjen i musikskolen og afslutter Musikalsk Grundkursus næste sommer.  Kasper har været bandleder i “European Youth Jazz Orchestra” Trainee Band sommeren 2009 - har spillet ved Copenhagen Jazzfestival og kan høres som pianist i Tapperiets husorkester.  Kasper søger nu om optagelse på Rytmisk Musikkonservatorium til januar.


2008

Daniel Straub
Køge

Begyndte i Køge Musikskolen som 8-årig og fandt hurtigt interesse for klaveret.  Interessen for instrumentet og den klassiske musik steg, efterhånden som nye og spændende genrer og kompositioner blev opdaget.  Daniel har også været elev på musikskolens talentlinje og går nu på Musikalsk Grundkursus, hvor han forbereder sig til optagelsesprøven på musikkonservatoriet i København i januar 2009.  Daniel interesserer sig meget for den oprindelige musik, som findes hos forskellige folkeslag rundt om i verden.  Daniel er 18 år, og ud over musikken er der også tid til at interessere sig for matematik, fysik og astronomi.

og

Julie Schade
Køge

Startede med at spille harmonika på Kalundborg Musikskole, da hun var 8 år.  I 2006 blev Julie kåret som årets danske musikskoleelev.  Hun flyttede samme år til Fyn og skiftede ved den lejlighed til det klassiske instrument Accordeon, for at tilegne sig den klassiske musik og alle dens muligheder.  I 2007 flyttede Julie tilbage til Sjælland og blev tilknyttet Køge Musikskole.  I august 2008 startede Julie på talentlinjen på konservatoriet i Esbjerg og har planer om at søge optagelse på konservatoriet i Esbjerg til januar 2009.  Julie Schade er 15 år og den sparsomme fritid bliver brugt på veninder - ellers går tiden med lektier og med at øve sig.

og

Køge Amatørscene

Den 5. september 1978 startede Køge Amatørscene sit børnehold, som udviklede sig til en Børne- Junior- og Ungdoms Afdeling (BJU).  BJU fylder således 30 år i 2008.  Den 24. Februar 1939 blev Køge Dramatiske forening (senere Køge Amatørscene) stiftet.  Foreningen fylder således 70 år i 2009.
Kulturfonden ønsker Køge Scenen v/formand Mogens Høhling til lykke.
Foreningen har gennem de mange år i høj grad beriget det Køgensiske kulturliv, ligesom foreningen giver mange børn, juniorer og voksne en sund, krævende men også udviklende fritidsinteresse.  Mange spændende og flotte opsætninger er det blevet til gennem årene.
Optakten til 70-års fødselsdagen er allerede iværksat.  Køge Amatørscene vil opsætte forestillingen ”Oliver Twist” med den professionelle skuespiller Torben Sekov som instruktør.  Denne udgave af "Oliver Twist" opføres som musikstykke med hjælp af Køge musikskole.  BJU besætter samtlige roller, på nær enkelte, der helt naturligt skal spilles af en voksen.  Forestillingen bliver en ”økonomisk sværvægter” for foreningen.


2007

Vibeke Krøll Clausen
Jystrup Midtsjælland

Spiller klarinet og er 20 år gammel.  Sproglig student fra Køge Gymnasium sommeren 2007.  Afslutter Musikalsk Grundkursus ved Køge Musikskole i december 2007.  Søger optagelse på konservatoriet i København eller Malmø i foråret 2008.  Har spillet klarinet siden 9 års alderen, først ved Korsør Musikskole og siden 5. klasse ved Ringsted Musikskole.  På musikefterskole i 10. klasse.  Siden 2004 studerende på MGK i Køge.  Musikken fylder mest, men spiller også fodbold og løbetræner ved siden af.

og

Jep Becher Jensen
Køge

Spiller klaver og er 20 år gammel.  Sproglig student fra Køge Gymnasium sommeren 2007.  Afslutter Musikalsk Grundkursus ved Køge Musikskole i december 2007. Søger optagelse på konservatoriet i København i foråret 2008.  Har spillet klaver i 8 år på Køge Musikskole og har gået 3 år på musikskolens talentlinje inden han blev optaget på MGK i 2004.  Spiller også akustisk guitar på hyggeniveau og arbejder som postbud p.t.  Og interesserer sig for historie.


2006

Nabiha Bensouda, sanger
Køge

26 år - uddannet på K.U.B.A Sangakademi 2001 - efter ophold på den rytmiske højskole i 2002 fandt hun ud af, at det skulle være alvor.  Derefter uddannet på det benhårde teori-kursus på Rytmisk Center i 2003 og Musikalsk Grundkursus ved Køge Musikskole 2005.  Nabiha Bensouda har afprøvet musiktyper som afro, reggae, ska, jazz, pop, R’n’B/soul, rock, elektronisk før hun fandt sit eget ståsted.  Synger lige nu for kunstnere som Morten Varano, F.U.K.T, Karen Mukupa, Thomas Troelsen & Remee.  Lavede i 2004 Housemusik under navnet Tiger Lily og er nu radioaktuel med den musik på kanaler som de engelske Kiss FM og Radio One.  Nabiha Bensouda har sunget på forskellige plader og skriver musik, der gerne skulle ende på en plade under hendes eget navn.

og

Jens Thomas Larsen, fuglemaler
USA - tidl. Køge

39 år og opvokset i Køge - han er et talent, og har stædigt forfulgt sit mål.  Jens Thomas Larsen laver fugleakvareller i verdensklasse, og har da også rejst en del rundt i verden.  Bor nu i USA og lever af allehånde småjobs for at få til føden og for at få mulighed for at rejse ud og finde motiver til sine fugleakvareller.  Han har udstillet en del steder i Danmark og udlandet, og har udført et udsmykningsarbejde på Køge Kommunale Musikskole.  Kulturfonden har købt en af Jens Thomas Larsens smukke akvareller og givet Hendes Højhed Prinsesse Alexandra det i fødselsdagsgave (dagen efter kulturfondskoncerten).

og

Sune Nielsen, bassist
Køge

Sprang ud som el-bassist som 15-årig - for 7 år siden - i Hundige Lilleskoles skoleband.  Har siden da været afhængig af instrumentet.  Så meget at hans kæreste "kalder hende konen".  Sune Nielsen har været vejen omkring Greve musikskole, Sejergaardsskolens Musikefterskole, musikværkstedet på Fløng Produktionshøjskole, K.U.B.A*, Køge MGK.  Er lige nu elev på Det Rytmiske Musikkonservatorium i København i faget Musik- og Bevægelseslære.  Spiller p.t. fast i fire bands:  SoulSeduction, Steen Svanholms Rockester, Undercover og JustinTime.  Vandt danmarksmesterskabet i Live-JAM 06.  Elsker at undervise.  Er i gang med at skrive materiale til et album.


2004

Søren Heller, guitarist
Køge

Har lært at spille på Køge Kommunale Musikskole og er nu ved at afslutte sin uddannelse på Musikalsk Grundkursus (MGK) før vejen formentlig vil gå til København og det Rytmiske Musikkonservatorium og en karriere som musiker

og

Poul Erik og Ulla Juul & Sct. Nicolai Skoles kor
Køge

Et musikalsk ægtepar, der har gjort korsang til en vigtig del af deres liv.  Hvis musikalsk talent skal udvikles, skal man begynde tidligt, og hvis man som barn møder inspirerende lærere, der giver chancen for berigende oplevelser med musik, er der gode muligheder for at man får lagt fundamentet til et liv med musik.  Poul Erik og Ulla Juul har med Sct. Nicolai Skoles kor både givet eleverne gode musikalske oplevelser, men så sandelig også os andre, der har haft mulighed for at høre koret, der blandt andet har sunget for Dronning Margrethe ved indvielse af Skitsesamlingens sidste etape i 2001.


2003

Troels Roland
Køge

17 år.  Begyndte som 9-årig at lære at spille klaver.  Kom som 15-årig på Musikalsk Grundkursus i Køge. Blev organist-assistant i nogle stevnske kirker.  Har vundet flere priser - og bl.a. vandt han i januar 2003   2.-præmien i konkurrencen "Unge spiller klassisk" i Roskilde amt.

og

Kunstneren Douglas M. Pringle
Køge

Født i Sydafrika.  Nu dansk gift.  Fik støtte til at udgive en lille bog med tegninger og billeder af Køges ældste og smukkeste huse. Douglas Pringle har studeret kunst ved St. Martins Kunstakademi i London og indretningsarkitektur i Zürich og har arbejdet som arkitekt - indretningsarkitekt hvor han i tilslutning til byggeprojekter har skabt vægmalerier og udsmykninger.  Hans største udsmykning findes i State Opera House i Pretoria, Sydafrika.  Douglas M. Pringle er en aktiv og anerkendt billedkunstner.

og

Idé-kvinderne bag "Den 7. himmel®"
Majken Jørgensen og Gitte Vejlby
København

"Den 7. Himmel® er en invitation til at gå på opdagelse i den nordiske børnelitteratur og mytologien" står der på organisationens hjemmeside.  Med prisen støttes den igangværende udstilling på Køge Skitsesamling, hvor der gives en forsmag på, hvad folk i Køge kan glæde sig til, når det permanente 7. Himmel hus kommer til byen om få år.


2002

Billedskolen Rammen
Køge

Billedskolen Rammen er et dagtilbud i Køge for voksne med funktionsvanskeligheder.
Formålet er at indføre eleverne - billedmæssigt - i at eksperimentere, skabe og opleve.
Gennem disse læringsprocesser skabes der basis for en personlig udvikling, hvor øget indsigt, selvtillid og selvværd kan være med til at forbedre elevernes livskvalitet - glæde, samt fremme en socialisering.
Skolen er medlem af "Foreningen for Kunstskoler for udviklingshæmmede".

og

Musikstuderende/cellist Marie-Louise Lind

 


2001

Studerende Camilla Strandskov
Bjæverskov

Et kæmpetalent, der startede med at male i januar 1999, hvor hun startede på Fri Ungdomsuddannelse på Køge Daghøjskoles billedlinie. 
I øjeblikket er hun i gang med en et-årig uddannelse på Billedskolen, København, og senere skal hun også uddannes på Skolen for Billedkunst.  
Camilla bevæger sig med syvmileskridt udi malerkunsten, og i efteråret havde hun sin første separate udstilling med 16 værker.

og

Studerende Jonas Winge Leisner
Køge

Arkitektstuderende ved Akademiets Arkitektskole på Holmen, men bruger al sin øvrige tid som sanger, sangskriver og komponist. 
Har flere gange sat Køges navn på landkortet - blandt andet ved at være med i en gruppe af amatørsangere, der har gjort
sangene og musikken til filmen "Den eneste ene" til folkeeje. 
Fagfolk siger, at Jonas for tiden er et af de allerstørste talenter inden for sin musikalske fritidsbeskæftigelse.

og

Studerende Anders Steen Hansen
Køge

Har spillet klaver/keyboard på Musikalsk Grundkursus (et 3-årigt konservatorieforberedende kursus ved Køge Musikskole)
i øvrigt samtidig med at han fuldførte sin gymnasieuddannelse på Køge Gymnasium.
I år (2001) blev han optaget på Rytmisk Musikkonservatorium i København.
Han er yderst aktiv i det køgensiske musikliv, hvor han blandt andet har deltaget i lokale musicalforestillinger - fx Commitments og Grease.


2000

Billedskærer Claus Englund Pedersen
Køge

Uddannet møbelsnedker.  Derefter 3 års uddannelse på billedskærerskolen Geisler-Moroder i Elbigenalp, Østrig med afsluttende

statskontrolleret prøve i Wien.

og

Studerende Martin Pedersen
Fakse Ladeplads

Saxofonist.  Elev på Køge Gymnasium (Musikalsk Grundkursus).

Martin Pedersen vil efter gymnasieuddannelsen søge optagelse på Rytmisk Musikkonservatorium.


1999

Studerende Jimmi Koldenborg Hansen
Køge

Trommeslager og perkussionist, elev på Køge Gymnasium (Musikalsk Grundkursus).

Koldenborg Hansen er efter endt gymnasietid optaget på Rytmisk Musikkonservatorium.
Han er yderst aktiv i det køgensiske musikliv, hvor han blandt andet har deltaget i lokale musicalforestillinger - fx Commitments og Grease.

Ændret /font> 16. november 2022 11:47