Ny formand

Advokat Birgit Thrusholm, Partner Advokater i Køge, er pr. 1. maj 2021 trådt til som formand for Køge Kultur Fond, hvor hun har afløst Pernille Skaaning Sylvest på posten. .

Birgit Thrusholm er et kendt ansigt i Køge, hvor hun er advokat og partner i Partner Advokater på Stensbjergvej.
Birgit Thrusholm er bl.a. også formand for bestyrelsen ved KØS (Danmarks museum for kunst i det offentlige rum) og har samtidig en bestyrelsespost i museets ”støtteforening” KØS-klub.

Ny i bestyrelsen pr. 1. maj er også Mette Wigand Bode, Køge. Hun er cand.jur. og General Counsel for Outpost24 Gruppen. Mette Wigand Bode er bl.a. også bestyrelsesmedlem i Veteransupport.dk. Hun afløser advokat Susanne Graffmann, Forum Advokater i Roskilde.

Den nye formand og den øvrige fondsbestyrelse er allerede i gang med at tilrettelægge den årlige legatuddeling til lokale musiske talenter. Bestyrelsen har allerede søsat billetsalget
  (se her på Billetto) til en stor ABBA-show-koncert, som sammen med legatuddelingen finder sted i Multihallen ved Køge Gymnasium lørdag d. 13. nov. 2021. Bestyrelsen skal nu – bl.a. - også ud og finde lokale sponsorer til fondsaktiviteterne.

Den nye bestyrelse er præsenteret samlet på siden Bestyrelse.


Birgit Thrusholm


Pernille Sylvest


Susanne Graffmann

26. juli 2022 14:25