Nyt bestyrelsesmedlem

Tidligere Borgmester Flemming Christensen nyt bestyrelsesmedlem af Køge Kultur Fond.

Det er med stor glæde, at Formand for Køge Kultur Fond, Pernille Sylvest kan meddele, at tidligere Borgmester Flemming Christensen er indtrådt i Køge Kultur Fonds bestyrelse på den post, der blev ledig, da fhv. Amtsborgmester Kristian Ebbensgaard i 2018 - efter 8 års aktivt og loyalt virke valgte at forlade fondsbestyrelsen.

Det nye fondsbestyrelsesmedlems interesse for at understøtte udviklingen i Køge med et rigt kulturliv har altid fyldt meget. Det gælder inden for idræt og musik. Ifølge ham har Køge Kultur Fond i flere år været garant for at bidrage til musik og underholdning med deres flotte arrangementer, der hvert år tiltrækker mange borgere. Og han udtaler at “Jeg har stor respekt for det frivillige arbejde fondens bestyrelse og fondens støtteforening udfører, og jeg vil meget gerne yde mit bidrag til, at dette kan fortsætte

Flemming Christensen indtræder i bestyrelsen netop som Køge Kultur Fond snart er klar til at afsløre årets musiske talenter ved den årlige legatuddeling, der i år er fastsat til lørdag den 9. november kl. 15.00 i Multihallen på Køge Gymnasium.

Med til posten som bestyrelsesmedlem følger naturligvis også opgaven med at være med til at overbevise Køge Kommunes erhvervsvirksomheder, forretningsdrivende, banker mv. om, at de skal være 2019 sponsorer for Køge Kultur Fond. Kulturfondens bestyrelse ser meget frem til samarbejdet.


 

Ændret 7. juli 2019 08:58