Forpremiere på "John" turné        

Køge Kultur Fond præsenterer i samarbejde med hovedsponsor Sparekassen Kronjylland højaktuelle Rasmus Bjerg til Fondens 20 års jubilæumskoncert den 10. nov. 2018 kl. 15.00.

Rasmus Bjerg begynder først sin ”John” turné til foråret 2019. Det er derfor en enestående chance, at Køge Kultur Fond har fået lov til at invitere til en slags forpremiere på den kommende turné.

Både nye og gamle rullesten inviteres med til fondens 20 års jubilæumskoncert, hvor der traditionen tro uddeles hæderslegater til nye talenter.

Billetter købes i Køge Boglade eller på www.sparkron.dk/kultur og koster kr. 185.

Køge Kultur Fond har i år valgt at indgå en aftale med hovedsponsor Sparekassen Kronjylland i Køge med det formål at arrangere et brag af en jubilæumskoncert. Formand for Køge Kultur Fond, Pernille Sylvest fortæller: ”Det er med stor glæde, ære og stolthed, at vi i samarbejde med Sparekassen Kronjylland, kan præsentere Rasmus Bjerg til at underholde ved årets jubilæumskoncert. Vi opfordrer til at både det unge og det modne publikum vil tage hinanden under armen, og nyde en festlig eftermiddag med underholdning af høj klasse”.

Koncerten afholdes i år i Multihallen ved Køge Gymnasium. Dette sted er valgt for at sikre plads til, at så mange som muligt kan få glæde af at se og høre højaktuelle Rasmus Bjerg med sin utrolig populære ”John” opsætning.

Pernille Sylvest opfordrer til, at man er hurtig ved tasterne eller klar ved Bogladen, når billetsalget sættes i gang tirsdag den 26. juni 2018 kl. 09.00, hvis man vil sikre sig en billet. ”Vi ved han er populær, og vi ved at rigtig mange valfartede til biografen for at se og høre ham i filmen ”Så længe jeg lever”. Vi forventer derfor, at han vil være en populær herre, der helt ekstraordinært kommer til byen.

"John"
Om showet skriver Nordbooking følgende: ”Selv om John Mogensen døde i 1977, lever han i bedste velgående – ikke mindst i de danske hjerter. Siden premieren på Ole Bornedals biografiske drama ”Så længe jeg lever”, er mere end 400.000 publikummer gået i biografen for at opleve Rasmus Bjerg i rollen som Danmarks muligvis mest folkekære musiker, der gik bort alt for tidligt i en alder af 48 år.

John Mogensen ville i år være fyldt 90 år. Og nu, mere end 40 år efter sin død, går John Mogensen atter live på scenen, når Rasmus Bjerg i rollen som dansktoppens ukronede konge i selskab med filmkomponist og kapelmester Jeppe Kaas og hans fantastiske 8 – mands orkester indtager scenen.

Showet hedder kort og godt ”JOHN” og kombinerer live koncert, teater og et spektakulært visuelt show, designet til at indhylle publikum i en folkelig og festlig stemning, hvor man skal anstrenge sig godt og grundigt for ikke at synge med.


 

Ændret 24. juni 2018 22:35