Køge Kultur Fond får ny fondsbestyrelsesformand

IT Project Manager Pernille Sylvest, Køge, er netop udpeget til posten som fondsbestyrelsesformand i Køge Kultur Fond, hvor hun afløser  John Nørbjerg, som har varetaget posten som fondsbestyrelsesformand i næsten 4 år.  John Nørbjerg vil nu hellige sig sit job som kulturcenterchef i Næstved Kommune og fortsat passe sit formandskab i Musikforeningen ”Bygningen” i Køge.

Med Pernille Sylvest bliver det igen tale om et generationsskifte på formandsposten i kulturfonden. Hun er 45 år og er uddannet cand.merc.dat. Pernille Sylvest har stor ledelseserfaring – herunder mere end 16 års erfaring med IT-projekter, hvor hun har varetaget funktioner som IT projektleder ved KMD, COOP og senest i Region Sjælland, hvor hun er med på IT-siden i det store byggeprojekt – Universitetshospitalet i Køge.

Som modvægt til sin digitale og tekniske hverdag har hun altid nydt musikken - meget gerne live, men også som underlag for dagligdagens sysler.
Pernille Sylvest er samboende med den kendte, lokale pianist Nikolaj Skaaning og har på den måde den musiske hverdag meget tæt på.
Tilsammen har Pernille Sylvest og Nikolaj Skaaning 4 børn, der alle gerne drager med til musikalske oplevelser, uanset om det er Melodi Granprix eller mere klassiske wienerkoncerter. For Pernille er musikkulturen et væsentlig fundament for familiens trivsel i hverdagen, og hun glæder sig rigtig meget til funktionen som formand for Køge Kulturfond.

Pernille Sylvest træder ind i kulturfonden, netop som fondsbestyrelsen har taget de første, spæde initiativer med hensyn til planlægningen af legatuddelingen og kulturfondskoncerten, der allerede er fastsat til lørdag d. 11. november 2017 i Aulaen på Køge Handelsskole på Lyngvej. Greve Harmoniorkester under ledelse af dirigenten, Erik Jørgensen, har også bekræftet, at de er klar til at levere musikken ved årets kulturfondskoncert. Hvem der bliver udpeget som legatmodtagere – og hvem, der bliver udpeget som sangsolister ved koncerten – er endnu uafklaret.

Fondsbestyrelsens består nu af

Pernille Sylvest, IT Project Manager (bestyrelsesformand)
Birte Broch, pens. Leder af Køgearkiverne
Kristian Ebbensgaard, fhv. Amtsborgmester
Susanne Graffmann, Advokat
Otto Laust Hansen, Musikaftenskoleleder
Bruno Juul, pens. Kriminalchef
Erik Nielsen, Boghandler
Steen Rasmussen, pens. Underdirektør

Fondsrevisor er fortsat statsautoriseret revisor Søren Windahl, GLB-Revision

Med posten i fondsbestyrelsen følger naturligvis også opgaven at være med til at overbevise Køge Kommunes erhvervsvirksomheder, forretningsdrivende, banker - og private - om at de skal være 2017-sponsorer for Køge Kultur Fond.


Kulturcenterchef
John Nørbjerg
Næstved Kommune


IT Project Manager
Pernille Sylvest

 

Ændret 26. marts 2017 12:40