Billetsalget er startet til festlig operettekoncert i Køge

Danmarks operettehelt nr. 1 – tenoren Thomas Koppel – vil igen ”trække læsset” ved Køge Kultur Fonds festlige operettekoncert 2015.   Det sker lørdag den 14. november kl. 15 i aulaen på Køge Handelsskole, Lyngvej 19, Køge, hvor han sammen med 45 musikere og dirigenten Erik Jørgensen fra Greve Harmoniorkester går på scenen med et righoldigt operetteprogram.
Men Thomas Koppel kommer ikke alene – med sig har han den vidunderlige og veluddannede sopran Cecilia Lindwall, der er kendt i såvel opera- som operettekredse, hvor hun har sunget med de meget store navne.
Der bliver ikke et øje tørt, når de to solister synger de herlige duetter fra kendte operetter.

Billetsalget er allerede i gang. Billetterne, der koster 220 kr., kan købes på www.billetten.dk og i Køge Boglade, Brogade 15, Køge.
Koncerten varer godt et par timer - inklusive en pause, hvor publikum får serveret et glas vin (med i billetprisen).

Det bliver en rigtig festlig eftermiddag.  Med de evigt unge operettemelodier kommer publikum givet til at opleve ”genkendelsens glæde”.
Sange og melodier fra operetten "Czardasfyrstinden" vil givet komme til at fylde en del i og med, at Thomas Koppel, der er chef for Operettekompagniet, i oktober 2015 har sat denne operette på programmet i det gamle museumsteater, ”Hofteatret” på Christiansborg Slot.  Thomas Koppel og Cecilia Lindwall synger hovedpartierne i ”Czardasfyrstinden”, men mange andre kendte opera- og operettesolister medvirker også.

Cecilia Lindwall har studeret på Statens Musikhøjskole og Statens Operahøjskole i Oslo. Hun har sunget La Bohème på Den Norske Opera – hun har sunget på Deutche Oper – og har været tilknyttet Staatstheater Braunschweig, hvor hun har sunget mange hovedroller og hun har da også sunget med den store tyske tenor, René Kollo.
Også Det Kongelige Teater, Den Norske Opera og Malmö Operan har haft bud efter Cecilia Lindwall.

Tenoren Thomas Peter Koppel hører til den musikalsk kendte Koppel-familie og startede med at stå på de ”skrå brædder” allerede som 8 årig.  Han har været ansat på Det Kongelige Teater i flere årtier, hvor han har sunget et utal af roller, ligesom han rundt omkring i landet har givet talrige opera-, operette- og musicalkoncerter.  Thomas P. Koppel har tidligere taget publikum med storm i Køge – og det gør han nu igen.

Sopranen Cecilia Lindwall

Tenoren Thomas P. Koppel

Ændret 10. september 2015 23:44