Musikalske talenter fik legater af Køge Kultur Fond

Det blev den 16-årige Katrin Rasthøj Mathiesen og den 21-årige Louise Ulriksen, som i lørdags hver fik overrakt Køge Kultur Fonds legat på 10.000 kr. Overrækkelsen, der blev foretaget af kulturfondsformand John Nørbjerg, skete i overværelse af godt 300 publikum’er ved kulturfondens koncert på Køge Handelsskole.
Både Katrin og Louise går på Køge MGK (Musikalsk Grundkursus).

Katrin spiller klarinet og Louise spiller tværfløjte. De har begge vundet flere konkurrencer, og Louise er allerede optaget og starter på musikkonservatoriet i Malmø i 2015.
Køge MGK er for unge mellem 14 og 25 år og strækker sig over et 3-årigt undervisningsforløb, som forbereder talenterne til optagelsesprøven på musikkonservatoriet.

Publikum gav de to musikalske talenter store klapsalver efter, at de hver i sær – som solister – spillede et nummer ledsaget af 45 musikere fra Greve Harmoniorkester.

Legatoverrækkelsen var ”pakket ind” i en festlig og forrygende operettekoncert dirigeret af Erik Jørgensen og sunget af de to operasolister, sopranen Pernille Bruun, og tenoren Thomas P. Koppel.
Solister og dirigent leverede et fantastisk underholdende entertainment og samspil, der fik publikum til at juble.

Mange glade operettetoner fra blandt andet ”Den glade enke” og ”Czardasfyrstinden” faldt øjensynligt i publikums smag, og tilhørerne kvitterede med stående applaus.

Koncertens to solister, sopranen Pernille Bruun og tenoren Thomas P. Koppel sang sig ind i publikums hjerter

To glade legatmodtagere - Katrin Raasthøj Mathiesen og Louise Ulriksen

To musikalske talenter - Louise Ulriksen 21 år og Katrin Raasthøj Mathiesen 16 år fik hver et kulturfondslegat på 10.000 kr - På billedet ses Louise Ulriksen give et nummer på sin tværfløjte

16. november 2014 11:58