Musical- og operettekoncert i Køge

Lørdag den 15. november 2014 kl. 15 er 40 musikere fra Greve Harmoniorkester på den 90 kvadratmeter store scene på Køge Handelsskole, Lyngvej 19, Køge. Her vil de sammen med dirigenten, Erik Jørgensen, give den musikalske ledsagelse to vidunderlige solister fra den kongelige operascene - sopranen Pernille Bruun og tenoren Thomas P. Koppel.

Det bliver en rigtig festlig eftermiddag med en stribe sange fra operetterne "Den glade Enke", "Wienerblod" og "Czardasfyrstinden".  Med de evigt unge operettemelodier kommer publikum givet til at opleve genkendelsens glæde.

Et par lokale musiske talenter vil under koncerten få overrakt kulturfondens legater.

Det er Køge Kultur Fond, der er koncertarrangør, og billetsalget er allerede i gang.  Billetterne kan købes på www.billetten.dk og i Køge Boglade, Brogade 15, Køge.
Koncerten varer godt et par timer - inklusive en pause, hvor publikum får serveret et glas vin, som er med i billetprisen.

Sopranen Pernille Bruun er uddannet ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium.  Fra 1986 til 1991 var Pernille Bruun medlem af Vokalgruppen Ars Nova og fra 1991 til 2000 medlem af Radiokoret.  Siden 2000 har hun været medlem af Det Kongelige Operakor.
Pernille Bruun har en del partier på Det Kongelige Teater og har også medvirket ved koncerter rundt om i landet. Pernille Bruun har tidligere – med stor succes - sunget i Køge, som hun besøgte som den ene tredjedel at ”De 3 kongelige sopraner”.

Tenoren Thomas Peter Koppel hører til den musikalsk kendte Koppel-familie og startede tidligt, 8 år gammel på Sydney Operaen.
Har i 22 år været ansat på Det Kongelige Teaters operascene, hvor han har sunget et utal af roller, ligesom han rundt omkring i landet har givet talrige opera-, operette- og musicalkoncerter.
Thomas P. Koppel har så mange tilbud udefra, at han nu har valgt at være freelance operasanger.

Det bliver en dejlig eftermiddag i Køge.

Greve Harmoniorkester

Sopranen Pernille Bruun

Tenoren Thomas Peter Koppel

Dirigent Erik Jørgensen

Ændret 16. september 2014 08:47