Supermusikalsk Køge-talent giver Klassisk Intim-Koncert

Tirsdag d. 15. maj 2012 kl. 1930 giver den 25-årige vidundercellist, Marie Louise Lind, koncert i koncertsalen på Køge Musikskole ved Køge Stadion.

Køge Kultur Fond øjnede for 10 år siden Marie Louise Linds talent og store musikalske potentiale, hvilket bl.a. blev markeret med en anerkendelse i form af kulturfondens legat. 

Marie Louise begyndte – allerede som 8-årig - at spille cello ved Køge Musikskole, og som 11-årig blev hun udvalgt til musikskolens talentlinje, hvorefter hun som 14-årig begyndte på MGK (konservatorieforberedende kursus) i Køge.

Efterfølgende er Marie Louise blevet konservatorieuddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, og hun har supplerende bestået en musik-masteruddannelse med højeste karakter og udmærkelse.
Hun er således kommet meget langt med sit cellospil og opholder sig hovedsagelig i Tyskland, hvor hun uddanner sig og har spillet sammen med flere store navne.

Siden marts 2010 har hun spillet ved operaen i Stuttgart sammen med Baden-Württembergische Staatsorchester.
Sideløbende er hun i øvrigt i gang med en Masteruddannelse (Master Kammermusik/Ny Musik).

Kulturfonden har nu hentet hende ”hjem”, således at Køge-borgerne får mulighed for at høre hendes kunnen.

Koncerten er åben for alle, og billetter kan købes for 100 kr. (inkl. et glas vin i pausen) i Køge Boglade, Brogade 15 i Køge.

 


Marie Louise Lind kommer til Køge

 


Reklame for koncerten

 
 

Ændret 16. maj 2012 10:32