Ny i fondsbestyrelsen

Kulturcenterchef John Nørbjerg er udpeget til posten som nyt fondsbestyrelsesmedlem i Køge Kultur Fond. John Nørbjerg afløser Palle Christensen, der nu nyder sit otium som pensioneret redaktør fra Dagbladet i Køge. Palle Christensen har været med i fondsbestyrelsen siden kulturfondens start i 1998.

Selv om John Nørbjerg siden 2001 har været ansat af Næstved Kommune som kulturcenterchef og leder af kulturcentret ”Grønnegades Kaserne” og kultur- og udstillingscentret ”Rønnebæksholm”, så har han stadig stærke relationer til Køge, hvor han fortsat bor og dyrker andre aktiviteter i sin sparsomme fritid. John Nørbjerg er bl.a. formand for bestyrelsen for ”Musikforeningen Bygningen”, som udfolder sine aktiviteter på Teaterbygningen i Køge.

Netop Teaterbygningen har John Nørbjerg en særlig forkærlighed for, idet han fra 1995 til 2001 var Teaterbygningens leder. Teaterbygningen i Køge var i John Nørbjergs ledertid et forenings- og kulturhus, som blev drevet som et som beskæftigelsesfremmende projekt, men i dag er det organiseret som Køges kulturhus med reference til kulturudvalget.

John Nørbjerg træder ind i kulturfonden, netop som fondsbestyrelsen er påbegyndt planlægningen af legatuddelingen og kulturfondskoncerten lørdag den 12. november 2011 på Hotel Hvide Hus i Køge. Med posten i fondsbestyrelsen følger naturligvis også opgaven at være med til at overbevise Køge Kommunes erhvervsvirksomheder, forretningsdrivende, banker, m.fl. om, at de skal være 2011-sponsorer for Køge Kultur Fond.
Hotel Hvide Hus, Køge var den første 2011-sponsor, som meldte sig på banen. Hotellet tilbød at lægge koncertlokale til og vil i øvrigt også lave en koncertmenu, som serveres i restauranten i forlængelse af koncerten.

Fondsbestyrelsens sammensætning ses her.


Redaktør Palle Christensen,
Dagbladet Køge


Kulturcenterchef John Nørbjerg, Næstved Kommune

 

Ændret 04. august 2011 06:31