Ny advokat i Køge Kultur Fonds bestyrelse

Advokat Susanne Graffmann fra advokatfirmaet Advodan i Køge har netop afløst sin daglige samarbejdspartner, advokat Claes Lagerbon, i fondsbestyrelsen for Køge Kultur Fond. Det formelle skift skete på et fondsbestyrelsesmøde den 10. januar 2011. Claes Lagerbon har været med fra kulturfondens stiftelse i 1998, hvor han bl.a. tog vare på fondens formelle stiftelse i forhold til myndighederne, m.fl.   Claes Lagerbon var også involveret, da købmandsægteparret Jytte og Egon Hansen, Wika, besluttede sig for at ville sætte deres fingeraftryk på udviklingen af de kulturelle aktiviteter i Køge og - af private midler - tegnede sig for den fondskapital, som var krævet i forhold til lovgivningen.

Susanne Graffann er en kendt og aktiv skikkelse i Køgeområdet.  Hun er partner i Advodan i Køge, hvor hun arbejder som advokat.  Tidligere har Susanne Graffmann arbejdet ved Danmarks domstole – blandt andet ved retten i Køge. For mere end 20 år siden flyttede familien ind i en nedlagt landbrugsejendom, som blev rammen om familiens tilværelse.  Susanne er gift med John og mor til 3 børn i alderen 17-21 år.
Familien integrerede sig hurtigt i lokalområdet, og blev bl.a. hurtigt aktive i Herfølge Gymnastikforening.  Familien er flittige brugere af de mange tilbud, som findes i Køge, og de deltager aktivt i byens kultur- og musikliv.  Børnenes engagement i svømning førte til, at Susanne Graffmann i en længere årrække har påtaget sig forskellige poster i Køge Svømmeklub, hvor hun var medlem af konkurrenceudvalget, svømmeskoleudvalget og senest medlem af bestyrelsen.

Musik og dans har altid været en stor del af familiens liv.  Børnene har spillet Suzuki klaver på Køge Musikskole og gået til dans hos BB dans, og i de seneste sæsoner har det være argentinsk tango, som har været fritidsinteressen. Susanne Graffmann nyder selv mange former for kunstnerisk udfoldelser og er fuld af beundring for de mange talenter med Køgensiske rødder, som hun har oplevet gennem årene.
Det sidstnævnte får Susanne Graffmann i høj grad brug for i sit kommende virke i fondsbestyrelsen for Køge Kulturfond, hvor hun netop har været med til at lægge de overordnede rammer for årets kommende aktiviteter.

Fondsbestyrelsen består herefter af fhv. Rambøll-direktør og nuværende formand for Rambøllfonden, Svend Aage Nielsen – pens. Redaktør på Dagbladet, Palle Christensen – fhv. formand for Region Sjælland, Kristian Ebbensgaard – advokat Susanne Graffmann - leder af Køge Musikskole, Otto Laust Hansen – pens. chef for Kriminalpolitiet i Køge, fondsbestyrelsesformand for Pro Patria Fonden og konsulent, Bruno Juul – boghandler (Køge Boglade) Erik Nielsen og Steen Rasmussen, der er aktiv virksomhedskonsulent og pens. underdirektør ved Junckers Industrier.  Kulturfondens revisor er fortsat statsautoriseret revisor Søren Windahl fra revisionsfirmaet Gyrn,  Lops og Brandt.


Advokat Claes Lagerbon, advokatfirmaet Advodan, Køge


Advokat Susanne Graffmann, advokatfirmaet Advodan, Køge

 

Ændret 04. august 2011 06:31