Kulturfonden slår til igen - Tribute to Elton John
(slå computerens højttalere til)

Køge Kultur Fond er gået i luften med billetsalget til efterårets showkoncert på Hotel Hvide Hus i Køge.  Er man bare helt vild med Elton John, så er her en chance for at opleve Danmarks bedste svar på den virkelige vare, som lever i bedste velgående.  Det er bandet Elton Jam, som – i Elton Johns fravær - leverer showet, og som giver publikum et ”flash back” over Elton Johns lange, fantastiske karriere.
Billetterne er netop sat til salg på BILLETnet.

Showet vil sædvanen tro være rammen om kulturfondens uddeling af legater til lokale, unge musiske talenter.

Showkoncerten finder sted lørdag den 13. november 2010, og Hotel Hvide Hus i Køge lægger lokaler til arrangementet.

”Tribute to Elton John” er en hyldest til Elton John og hans utallige hits.  Hvem kender for eksempel ikke "Rocket Man", "Candle In The Wind", "Don’t Let The Sun Go Down On Me", "Sad Songs", "I’m Still Standing" og mange andre. 
De fleste husker garanteret “Candle In The Wind” som Elton John sang og spillede i en lettere tilpasset version ved Prinsesse Dianas bisættelse.  Singlen blev i løbet af 2 måneder den mest solgte i verden – nogensinde.

Man kan måske sige, at Elton Johns musik hører til i den lettere genre. Men går man bag om facaden, møder man den uforlignelige tekstforfatter, Bernie Taupin, som gennem årene har spillet en hovedrolle som leverandør af tekster med poetisk dybde til Elton Johns musik.

Elton Jam - a live tribute bad to Elton JohnKulturfondsbestyrelsen er sikker på, det bliver et brag af en showkoncert – en koncert, hvor publikum kan nikke genkendende til og synge med på Elton Johns sange.
”The Red Piano” er naturligvis med på scenen, hvor vokalerne og tangenterne bliver behersket på uovertruffen, perfektionistisk vis af forsangeren og pianisten, Kewin Kirkeby.
Der er ingen tvivl om ligheden - det lyder bare som Elton John.

Koncertmenu på Hotel Hvide Hus

Lørdag kl. 1730 (efter showet)

 

Ændret 22. februar 2010 18:39