Beatles Show – “Back 2 Liverpool”
(slå computerens højttalere til)

”Bandet var virkelig godt – skræmmende tæt på originalerne” (citat: J.P. Andersen, Ledelsen af Skanderborg Festival).
The Beatles Revival er fra Prag i Tjekkiet, og de er et af de allerbedste og mest succesfulde europæiske Beatles-revival-bands.  Gennem 10 år på toppen af cover-showbusiness har bandet spillet mere end 1700 koncerter i forskellige europæiske lande.

Bandet er stærkt efterspurgt, men alligevel lykkedes det for Køge Kultur Fond, at få det tjekkiske Beatles-Band til Køge.
Det er lørdag den 14. november 2009 det sker.  Den årlige kulturfondskoncert og fondets legatuddeling finder sted kl. 1500 på Hotel Hvide Hus i Køge.  Det bliver igen en matinékoncert (små borde), og lige nu har kulturfondsbestyrelsen sat 250 billetter til salg på BILLETnet.dk.
Bemærk:  Fra lørdag den 07. november er resterende billetter til salg hos Køge Boglade,Brogade 15, 4600 Køge - telefon 5664 1001.

Altså et nyt scoop fra kulturfondens side.  Det bliver ”fed kult” – mange mennesker kan stadig synge med på de kendte Beatles-sange.
Grunden til bandets store succes finder man i en optræden i verdensklasse, både hvad angår musik, vokaler, perfekt image og scenekoreografi – alt parret med en høj grad af visuel lighed med de originale Beatles.
Med erfaringerne fra kulturfondens tidligere års shows – fx ABBA og Elvis, så forventer fondsbestyrelsen, at de 250 billet hurtigt bliver solgt.

Beatles RevivalBandets repertoire består af omkring 60 af Liverpool-legendernes bedst kendte numre. Hvert nummer er blevet metodisk øvet efter minutiøs og nøje granskning af The Beatles’ studieindspilninger og audio og video optagelser fra live koncerter. Takket være denne fremgangsmåde, er gruppen ikke kun i stand til at spille numrene perfekt, men bandet får også stemningen og atmosfæren omkring hver komposition frem.

På samme måde er bandet meget opmærksom på originaliteten af udstyr. Hver detalje er vigtig. Med brugen af originale VOX-forstærkere, Rickenbacker og Epiphone guitarer, den berømte Hofner Violin Bas og Ludwig-trommerne, opnår orkesteret en lyd som er fuldstændig identisk med den originale. Ydermere bruger gruppen 3 sæt nøjagtige kopier af Beatles’ scenetøj, og er endda opmærksom på de originale Beatle Chelsea Cavern Boots, forkromede VOX-stativer, flerfarvede plakater og mange andre ting som tilsammen skaber det perfekte image ned til mindste detalje.

Samtidigt går bandet ikke på kompromis med scene-koreografi, men går efter absolut autentisk fremtoning. Alt har betydning, - sceneopstilling, en venstrehåndet bassist – et element af afgørende betydning for et autentisk Beatles image – ja, selv de typiske bevægelser, man kender fra koncerter med Beatles, er blevet studeret på videooptagelser, øvet og kopieret til detaljen.

En koncert med The Beatles Revival Band bringer simpelthen publikum tilbage til Liverpool 1964, og showet er så perfekt, at man føler en illusion af, at det er de rigtige Beatles som er på scenen.

Beatles menu på Hotel Hvide Hus

Fredag kl. 1730 (før showet)
Lørdag kl. 1730 (efter showet)

 

Ændret 07. november 2009 21:58