ABBA SHOW-KONCERT I KØGE - Køge Kultur Fond går nye veje (slå computerens højttalere til)

Sidste års koncert ”Made in Køge” med Køge-musikere og sangsolister – kendt fra ”Scenen er din”, ”Show-Time” og ”Stjerne for en Aften” – blev en kanonsucces med en fuld koncertsal på Hotel Hvide Hus i Køge.  Kulturfondsbestyrelsen havde ”drejet” de tidligere års klassiske koncerter over i et nyt koncept.  - Det gav ”pote”.

I år prøver kulturfonden igen noget nyt – nemlig et brag af en ABBA-koncert.  Koncerten foregår på Hotel Hvide Hus, Køge, lørdag den 17. november 2007 kl. 1500.  Den varer 2 timer – inklusive en legatoverrækkelse og en kort pause.  Koncerten har form som en matiné-koncert, hvor man sidder ved små borde, og hvor man kan nyde drikkevarer under koncerten.

Kulturfondsbestyrelsen har entreret med et af Skandinaviens allerbedste ABBA-kopibands – ABBA Revival Band.  Bandet er et af de mest roste revivalbands, så publikum er sikker på en bragende professionel og holdbar succes.  Bandet har naturligvis det svenske ”ABBA” som forbillede, og bandets optræder under deres show-koncert i en påklædning, der helt lever op til koncertens tema.

ABBA Revival Band har mange gange optrådt i udlandet og medvirket ved adskillige TV- og radioshows.  Her er de lanceret under navnet ”The Original ABBA Revival Band from Scandinavia”.

Bandet består i dag af 7 showmusikere/sangere fra Sverige og Danmark.  De optræder i den klassiske ABBA-opstilling med to par i front og et backing-orkester.

En koncert med Abba Revival Band er ikke blot en musikalsk oplevelse, men også et forførende visuelt show med paillet-besatte dragter, guldglimmer, plateau-såler og blinkende lys.

Der er dømt kitsch og fed kult, når ”Agneta, Björn, Benny og Anni-Frid” går på scenen og byder på obligatorisk sang til klassikere som: "Dancin’ Queen", "SOS" og "Waterloo".

Tusindvis af mennesker valfarter til ABBA-koncerterne i år.  De spiller over alt for udsolgte huse – ligesom koncerten ”Mama Mia” i Forum netop har gjort det.

ABBA SHOW-KONCERTEN i Køge bliver garanteret et tilløbsstykke.  Der er kun 275 billetter til salg, og de er her sidst i juni sat til salg på BILLETnet (og posthusene) til 125 kr. (+ gebyr) stykket.

 

ABBA-koncert lørdag den 17. november kl. 1500 - UDSOLGT!

 

Ekstra ABBA-koncert fredag den 16. november kl. 2000 - UDSOLGT.

Til fredag har Hotel Hvide hus kreeret en utrolig lækker ABBA-menu, som serveres forud for koncerten:

Forret
En tallerken hjemmerøget laksetartar med rødløg, krydderurter og dildcreme.

Hovedret
Buffet med svineculotte stegt med rosmarin og hvidløg samt citrusfrugter og/eller honninglaserede unghanebryster med tranebær og nødder.  Tilbehøret består bl.a. af langtidsbagte rodfrugter med grøn salat og ristede sesamfrø.  Dertil kommer olivenoliebagt kartoffeltårn med havsalt og dijonbagte kartofler i grove stykker.  Til kreationen hører også æble-, og sveskekompot til fri afbenyttelse.

Dessert
En tallerken Semifreddo med mokka og hvid chokoladecreme.

Pris
Hotel Hvide Hus har en særlig attraktiv pris på menuen, som fås for 195 kr. pr. couvert.  Man satser med den gode pris på, at en hel del af gæsterne til ABBA SHOW-KONCERTEN har lyst til at spise i restauranten forud for koncerten.  Restauranten og menuen står naturligvis også til rådighed for gæster, som ikke skal overvære koncerten.

Bordreservation
- nødvendig. Hotel Hvide Hus har telefon 5665 3690.

Hotel Hvide Hus er i øvrigt en af sponsorerne ved kulturfondens koncert.

Ændret 26. juli 2007 22:46