Nyt medlem af bestyrelsen

Ved årsskiftet 2006/2007 meddelte turistchef Lars Nielsen kulturfondsbestyrelsen, at han på grund et stigende arbejdspres måtte trække sig fra posten i fondsbestyrelsen.
Lars Nielsen har været med fra fondens start i 1998.  Fondsbestyrelsen har trukket hårdt på Lars Nielsens store faglige kompetencer og har været taknemlig for det store og kyndige arbejde i har gennem årene har lagt kulturfondens drift.

En enig bestyrelse pegede herefter på Køge Kommunes musikskoleleder, Otto Laust Hansen, som nyt bestyrelsesmedlem.  Otto Laust accepterede, og er nu indtrådt i fondsbestyrelsen.

Otto Laust Hansen er 60 år gammel og er født og opvokset i Odense.
Han begyndte at spille klaver og synge i kor som 7-årig, og musikinteressen skulle samtidig vise sig at blive til basis for arbejdslivet.
Efter studentereksamen gik turen til Musikvidenskabeligt Institut i København og derfra til en række år som musiklærer ved Greve Gymnasium.
I 1978 blev Otto Laust Hansen ansat til at opbygge en musikskole i Køge og har ledet den lige siden – dog kombineret med en ansættelse som musikskolekonsulent for Statens Musikråd fra 1985 til 2000.

Otto Laust Hansen flyttede i 1969 med sin kone til Køge, hvorfra 2 sønner er sendt ud i den kreative verden.

Ændret 10. september 2006 19:33